Assortiment Yara Food

Yara Food beschikt over een groot assortiment aan levensmiddelen, voornamelijk afkomstig uit het Midden-Oosten. Yara Food levert onder andere oosterse producten aan winkeleigenaren en groothandels binnen de zelfde branche. De producten van Yara Food zijn verdeeld over een aantal categorieën, zoals dadels, tafelzuren, , oosterse producten, dranken, non-food, koffie & thee, zoetigheid etc. De productprijzen zijn alleen zichtbaar mits u een account heeft bij Yara Food. Dit account kunt u aanvragen door middel van de pagina “Klant worden“.

Yara Food verkoopt haar producten alleen in colli’s. Het is niet mogelijk om producten per stuk te bestellen. De getoonde prijzen zijn de totaalprijzen per colli van het product. Daarnaast zijn de productprijzen exclusief BTW.

Nieuwe artikelen en aanbiedingen

Yara Food streeft ernaar om wekelijks haar assortiment uit te breiden met nieuwe producten en interessante producten tegen een scherpe en schappelijke prijs aan te bieden. Indien u op de hoogte wilt blijven van deze nieuwe artikelen en aanbiedingen, kunt u zich abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast kunt u de laatste ontwikkelingen van ons assortiment volgen via verschillende Social Media, zoals Facebook, Instagram en Google Plus.

Bestellingen

Het bestellen van de producten van Yara Food kan gedaan worden op verschillende manieren, namelijk via de website, telefonisch of u kunt langskomen in de groothandel. Yara Food bevindt zich aan de Twekkeler Es 30, 7547SM te Enschede. Bestellingen via de website en telefonisch worden direct behandeld door het team van Yara Food. Voor de actuele status van uw bestelling, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om langs te komen en uw bestelling te plaatsen. In dat geval kunt u uw bestelling direct plaatsen en ophalen. De groothandel is centraal gelegen en daarnaast erg goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de vrachtwagen. Yara Food wenst u een prettige ervaring op onze website en ziet u graag langskomen binnen onze groothandel.